Ontdek de Wereld van Pompoenen

Bij Pompoenenwinkel bieden we meer dan 50 soorten vers gekweekte pompoenen van eigen bodem. Ontdek de verrassende kleuren en smaken de die natuur te bieden heeft.

  • Ruim 20 jaar ervaring

    Al ruim 20 jaar kweken wij onze pompoenen op een duurzame en ecologische wijze. Dat maakt onzeproducten lekker en gezond!

  • Puur natuur

    Wij gebruiken geen kunstmatige bestrijdings- of voedingsmiddelen. Onze producten zijn puur natuur, en dat kun je proeven!

  • Ruim 50 verschillende soorten

    Over de jaren is ons assortiment flink uitgebreid. Momenteel kweken we ruim 50 verschillende soorten Pompoene. Voor ieder wat wils!

Over onze Pompoenen

Met ruim 20 jaar ervaring in het telen van pompoenen, zijn we trots op de diversiteit en kwaliteit van onze producten. Onze pompoenen komen in meer dan 50 verschillende vormen, kleuren en smaken. Of je nu op zoek bent naar de perfecte pompoen voor je volgende pompoensoep, een sierpompoen om je tuin op te fleuren, of een grote pompoen om uit te hollen voor Halloween, je vindt het bij Pompoenenwinkel.

Halloween Pompoen Uithollen

Maak je klaar voor Halloween met onze pompoenen, ideaal voor het uithollen en creëren van griezelige decoraties. Halloween is niet compleet zonder een uitgeholde pompoen, een traditie die teruggaat tot de oude Kelten. Wil je weten hoe je de perfecte Halloween pompoen maakt? Lees onze blog voor stap-voor-stap instructies en creatieve ideeën.

Het Oogstseizoen van Pompoenen

Pompoenen zijn een seizoensgebonden product en daarom kunnen wij onze producten helaas niet het hele jaar door aanbieden. Vanaf Augustus zijn de eerste pompoenen rijp om te oogsten, en heten wij jou ook van harte welkom in onze pompoenen winkel.

Contactformulier