Beleef de Wondere Wereld van Pompoenen

Pompoen plezier voor jong en oud op onze boerderij

Welkom bij Pompoenenwinkel

Een unieke ervaring voor jou Kinderfeestje, Bedrijfsuitje en Familiedag

Op onze pompoenboerderij bieden wij een aantal leuke en creatieve activiteiten aan. Kom langs voor een gezellige dag vol avontuur en natuur.

  • Geheel Verzorgd

    Wij verzorgen een zorgenloze middag weg voor jou, vrienden, familie en collega's. Bij onze activiteiten zijn materialen, een hapje en drankje inbegrepen.

  • Ervaar de Natuur

    Wij gebruiken geen kunstmatige bestrijdings- of voedingsmiddelen tijdens de groei van onze zonnebloemen. Wij staan voor een natuurlijk product.

Red Kuri eet pompoen pompoenenwinkel Drunen

Het ultieme herfstuitje: Pompoenen plukken op onze boerderij

Ook jij hebt groene vingers. Haal je handen uit de zakken en kom gezellig je eigen pompoenen snijden.

Met een kruiwagen en snijgerij gaan we het pompoenenveld op waar je samen met vrienden, familie of collega's je pompoenen kunt gaan snijden.

Afspraak maken

Ervaar de Smaak van Pompoenen

Breid jouw activiteiten uit met een geheel verzorgd dinner. In samenwerking met lokaal cateringbedrijf Mr. Tony maken het mogelijk om de cuisine van pompoenen te ondekken door verschillende pompoengerechten te proberen.

Het dinner bestaat standaard uit 3 gerechten en kan op aanvraag uitgebreid worden. Gerechten kunnen afgestemd worden op jouw wensen, en ook houden we rekening met vegetariërs en allergieën.

Jouw eigen halloween pompoen uithollen.

Klaar voor een creatieve uitdaging? Kom dan je eigen Halloween pompoen uithollen op onze boerderij. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer de meest spookachtige of grappige pompoen die je kunt bedenken.

Een perfecte activiteit voor kinderfeestjes, personeelsuitjes of familiedagen. Wij zorgen voor alle materialen, een hapje en een drankje. Jij hoeft alleen je creativiteit mee te nemen.

Afspraak maken

Plan jouw Activiteit met Pompoenenwinkel

Laat weten welke activiteit je wilt gaan doen, wanneer je de activiteit wilt doen en voor hoeveel personen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Contactformulier