Over ons

Over ons

Pompoenenwinkel.nl is een website waar pompoenen worden verkocht, informatie te vinden is over het groeiproces van de pompoenen, recepten worden gedeeld en decoratietips worden gegeven. De website is opgericht in 2020, maar het kweken van pompoenen en zonnebloemen is iets wat al jaren lang door ons gedaan wordt. We beschikken over zo’n 15 jaar ervaring in pompoenen en bloemen. Dat is klein begonnen met een kar aan de straat waar een aantal pompoenen op lagen voor verkoop. Dit is over de jaren uitgegroeid naar een pompoenenkraam van ruim 30 vierkante meter, en nu dus ook een webwinkel.


Naast de seizoensgebonden pompoenen en bloemen telen wij het gehele jaar door witlof. Dit doen wij al ruim 30 jaar. De witlof is voornamelijk bestemd voor de groothandel en supermarkten, maar wij zijn natuurlijk niet te beroerd om ook aan huis te verkopen als mensen er naar vragen.


Het kweken van pompoenen en bloemen is begonnen als een hobby. Ondanks dat het over de jaren wel aanzienlijk uitgebreid is voelt het nog steeds als een hobby voor ons. We kweken onze producten omdat we het een prachtig product vinden en omdat hier een stukje passie van ons ligt. Het kweken van zo mooi mogelijke pompoenen zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen en niet-biologische groeimiddelen is ons doel.


Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Kijk verder op onze website, of kom de pompoenen met eigen ogen bekijken in onze pompoenenkraam.

Duinweg 52, Drunen