Red-Kuri pompoenen bij Pompoenenwinkel in Drunen

Welkom bij Pompoenenwinkel

Bij Pompoenenwinkel bieden we meer dan 50 soorten vers gekweekte pompoenen van eigen bodem. Ontdek de verrassende kleuren en smaken de die natuur te bieden heeft.

"Begonnen met een krat voor aan de straat"

Ruim 20 jaar geleden begon Els Vissers met het kweken van Pompoenen. Op een vrij stukje grond achter de witlofkwekerij van haar man Ron Vissers. Zelf vroeger ook opgegroeid op een tuinderij met kas aan huis, was het opkweken van pompoenen geen grote uitdaging voor Els.

Het begon natuurlijk klein, een oogst van enkele tientallen pompoenen die in een krat voor aan de straat te koop werden aangeboden aan voorbijgangers. In de loop van de jaren kwam de kweek van Zonnebloemen daar bij, die ook aan de straat werden aangeboden.

In de jaren daarna is het bedrijf telkens wat verder uitgegroeid tot het punt dat we nu ongeveer 1 hectare aan Pompoenen en Zonnebloemen oogsten. Nog steeds zijn we in staat een natuurlijk product te leveren volledig van eigen grond, en nog steeds met even veel plezier. Daar zijn we trots op!

Witlof bij Maatschap Vissers en Pompoenenwinkel in Drunen

Het hele jaar door Witlof

Naast onze seizoensgebonden pompoenen en zonnebloemen, kweken we het hele jaar door witlof. Onze witlof wordt gekweekt in donkere, gekoelde ruimtes om ervoor te zorgen dat ze hun kenmerkende witte kleur en knapperige textuur behouden. Doordat witlof binnen groeit kunnen we dit het gehele jaar door kweken. Dit maakt het een ideaal product om te combineren met de seizoensgebonden Pompoenen en Zonnebloemen.

Pompoenen Kopen bij Pompoenen winkel in Drunen

Pompoenen kopen bij de Loonse en Drunense Duinen

Onze Pompoenenwinkel en Bloemenkraam zijn gevestigd op Duinweg 52 in Drunen. Vlak naast de Loonse en Drunense Duinen, op de plek waar mede-eigenaar Ron is geboren en opgegroeid. Voor ons een speciale locatie met waarde, maar voor u vooral makkelijk om een bezoek aan onze Pompoenenwinkel te combineren met een uitstapje naar de Loonse en Drunense Duinen.

 • Nero de waakhond bij Pompoenenwinkel

  Werknemer van de maand

  Maak kennis met Nero, onze meest trouwe werknemer. 's Nachts houdt Nero ons terrein veilig, en overdag helpt hij het liefste mee op het land. Hij neemt zijn werk serieus, maar voor bezoekers maakt hij graag even tijd!

 • Bijen kolonies bij Pompoenenwinkel in Drunen

  Een thuis voor 21 bijenkolonies

  Vanaf 2023 huisvesten wij ook een aantal bijenkolonies. Ons bedrijf is nu het thuis van 21 bijenkolonies. Goed voor de biodiversiteit van de omgeving, en daarnaast helpen ze bij de bestuiving van onze Pompoenen en Zonnebloemen.

 • Sierkomkommers bij Pompoenenwinkel in Drunen

  We kweken ook Siervruchten

  Naast Pompoenen en Zonnebloemen kweken we ook diverse soorten siervruchten, zoals de Sierkomkommers te zien in de afbeelding. Deze vruchten worden voornamelijk gebruik als decoratie bij pompoenen en mandjes.

Contactformulier