Zonnebloemen

Vanaf Juni zijn onze zonnebloemen weer dagelijks te koop in onze bloemenkraam. De prijzen voor de zonnebloemen zijn:

  • 4 euro voor één bos bloemen

  • 7 euro voor 2 bossen bloemen

  • 10 euro voor 3 bossen bloemen

Een bos bloemen bevat 5 zonnebloemen omhuld door cellofaan folie. Het is mogelijk een bos samen te stellen met meer dan 5 bloemen. Dit is mogelijk op aanvraag, dit kunt u doen door het contact formulier in te vullen op de website.

De bloemen worden dagelijks vers gesneden. Wanneer de bloemen net open beginnen te gaan worden ze gesneden, dus wanneer u ze thuis in het water zet zullen de bloemen geleidelijk aan open gaan en kunt u zeker twee weken genieten van de prachtige bloemen. Dat is nog eens het zonnetje in huis halen!

De bloemen worden door onszelf gekweekt, en wij kunnen daarom dus garanderen dat de bloemen onbespoten zijn. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor natuur en milieu.

U kunt de afrekenen in de groene brievenbus die aan de linker paal van onze kraam hangt. We verzoeken u gepast te betalen. Mocht dit niet mogelijk zijn voor u, dan kunt u (door de weeks) naar de schuur op ons erf lopen of ('s avonds en in het weekend) bij ons aanbellen.

Kom snel een kijkje nemen!

Duinweg 52, Drunen

 

 

doos zonnenbloem