Zelfgemaakte Pompoenpuree bij Pompoenenwinkel

Zelfgemaakte Pompoenpuree

Maak je eigen pompoenpuree met dit eenvoudige en snelle recept. Met slechts een ingrediënt, Hokkaido pompoen, kun je een heerlijke en veelzijdige puree maken die de basis kan zijn voor tal van gerechten. Bekijk daarom ook eens onze andere recepten!

Meer Recepten

Bereidingswijze

  1. Begin met het voorverwarmen van je oven op 200 graden Celsius.
  2. Snijd de Hokkaido pompoenen in parten en verwijder de pitten en zaadlijsten.
  3. Verdeel de pompoenparten over een bakplaat en rooster ze 30-40 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Haal de pompoenparten uit de oven en schraap het vruchtvlees uit de schil.
  5. Pureer het vruchtvlees met een staafmixer tot een gladde substantie.

En voilà, je hebt je eigen zelfgemaakte pompoenpuree! Dit eenvoudige recept is een geweldige basis voor vele gerechten, zoals Pompoensoep, Pumpkin Pie en nog veel meer.